Slingback Shoes: H απόλυτη τάση

στις

Θα μιλήσω για μια τάση που μου έχει κλέψει την καρδιά και έχω ήδη υιοθετήσει. Η τάση αυτή δεν είναι άλλη από τα λεγόμενα Slingback Shoes ή αλλιώς σε απλά ελληνικά τα εξώφτερνα παπούτσια, τα οποία λάτρευαν να φοράνε οι γιαγιάδες μας!

Ξέρω πως κάποιες από εσάς θα τρέξετε να πείτε πως είναι παλιομοδίτικα, ντεμοντέ και απαρχαιωμένα αλλά πιστεύω σήμερα θα αλλάξετε γνώμη. Νομίζω μετά τα ψηλοτάκουνα αυτό το στυλ παπουτσιού μας κολακεύει όλες, αφού τα slingbacks αφήνουν ακάλυπτο τον αστράγαλο και συνήθως έχουν αυτό το υπέρ-κομψό V-cut μπροστά, που κολακεύει και αναδεικνύει το πόδι καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο σχέδιο.

Τα περισσότερα Slingbacks έχουν αυτό το άνετο χαμηλό τακουνάκι, το λεγόμενο kitten heel, που τα κάνουν άνετα το περπάτημα για τις περισσότερες από εμάς. Φέτος ούτως ή άλλως θα πρέπει να πεις αντίο στα υπερβολικά ψηλοτάκουνα παπούτσια και η αλήθεια είναι πως αυτό μας κάνει χαρούμενες αφού θέλουμε να συνδυάζουμε την άνεση με κομψότητα…

Ο οίκος που καθιέρωσε τα Slingbacks με χοντρό τακούνι, δεν είναι άλλος από τον οίκο Chanel. Είναι η επιτομή της κομψότητας και μπορείς να τα φορέσεις καθ’όλη τη διάρκεια της μέρας.Θα βρεις τον συγκεκριμένο τύπο Slingback και σε πολλά πιο οικονομικά brands.

Υπάρχουν φυσικά και ψιλοτάκουνα Slingbacks για εσένα που νιώθεις πιο άνετα να φοράς τακούνι καθημερινά. Η αλήθεια είναι πως το τακούνι χαρίζει έναν τόνο extra θηλυκότητας στην εμφάνιση μας.

Και αν αναρωτιέσαι τι παπούτσια να φορέσεις κάθε μέρα στο γραφείο, ένα ζευγάρι φλατ Slingbacks είναι η απάντηση στην ερώτηση. Μπορείς να τα συνδυάσεις με οποιαδήποτε office look αλλά και με το τζιν σου για να πας για ψώνια ή βόλτα.

Νομίζω έχεις πλέον όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να εντάξεις ένα ή και περισσότερα ζευγάρια στη συλλογή σου και είμαι σίγουρη πως θα τα λατρέψεις…

Έλενα ❤

Ένα Σχόλιο Προσθέστε το δικό σας

  1. Ο/Η royxlas λέει:

    Τα φοράει η φίλη μου και δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί με την επιλογή της, sorry. Σαν τα απλά κάζουαλ sneakers δεν έχει ρε παιδιά. http://www.starakia.gr

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.